Masszázságy

A CERAGEM egy automatikus TERMO-MASSZÁZSÁGY, amely egyesíti a masszázst és az AKUPRESSZÚRÁT a jádekövek és az epoxy karbonlap által kibocsátott távoli INFRAVÖRÖSHŐVEL (moxa-hatás). Ahogy a belső projektor végighalad a hát vonalán, szabaddá teszi az energiacsatornákat, ellazítja a gerinc melleti izmokat, javitja a vér és a csi keringését.

TERMO-MASSZÁZSÁGY TESTRE GYAKOROLT HATÁSÁNAK részletes leírása

  1.  DERÉK

A belső projekctor végighalad a gerinc vonalán, hogy ellazítsa a gerincből kilépő idegszálakat, valamint, hogy megszüntesse a testmozgás hiánya, a rossz tartás és a rossz szokás okozta hátfájdalmakat.

  1. NYAK

A görgők a nyaki akupresszúrás pontokon enyhítik a merev nyaki fájdalmakat, amely általában akkor jelentkeznek, ha pl. a hosszú órákon át számítógépezünk, vagy tévézünk.

  1. HASTÁJÉK

A 3 és a 9 golyós projektorral való hasi masszírozás enyhíti a gyomorfájdalmakat és görcsöket

  1. LÁBAK

A sugárzó infravörös hő behatol a láb izamiba és az izületekbe, hogy csillapítsa a folyamatos járás, állás, vagy torna okozta fájdalmakat.

TÁVOL-KELETI GYÓGYTECHNIKÁK
A CERAGEM egyesíti a technológiát sok hagyományos távol-keleti gyógyászati elvvel, mint például a moxázással, valamint a Ceragem akupresszúrát a masszázzsal; és enyhíti a test "kimerültség-jelzéseit", amelyek fájdalmat és stresszt okoznak. A sugárzó infravörös hő hasznosságát kutatások igazolják.
A CERAGEM AKUPRESSZÚRA MASSZÍROZZA ÉS ELLAZÍTJA AZ IZMOKAT, A MOXÁZÁS KÖZVETTLENÜL MELEGÍTI A TESTET, FOKOZZA A VÉRKERINGÉST ÉS ENYHÍTI AZ IZOMFESZÜLTSÉGEKET.

AUTOMATIKUS MŰKÖDÉS
Csak egy gomb megnyomásával Ön máris élvezhet egy fenséges masszázst. A
40 PERCES PROGRAM elkalauzolja Önt a technológiával felszerelt Ceragem-akupresszúra és a testmelegítő masszázs fantasztikus világába.